shosan

sorry för den extremt dåliga uppdateringen men hinner icke skriva nu heller haha, måste göra mig iordning fort som fasen! Utgång m. amanda, johanna, hennes pojkvän och hans käre vänner.

skriver kanske sen?
puss&kram


04:10

kan verkligen inte sova. mår fan inge vidare asså, hatar det här :(


tjosan svejsan!

dagen har varit hyfsat lugn idag, bara varit hemma hela dagen. enda gången jag var ute är när jag och malin var ute med marilyn, vi gick på långpromenad idag, ca en timme! Och marilyn var helt överlycklig och sprang och lekte hela tiden haha, hon älskar naturen, när man kommer ut på grusvägarna som är omgivna av åkrar och ängar, det är nog favoriten haha. meeeeeeeeen, vi mötte en ORM idag :O herregud hjärtattack på mig, marilyn sprang runt och kollade i kanterna, så när hon kommit fram till en kant så låg ormjäveln där, så jag drog marilyn därifrån fort som satan, äckliga ormskrälle!

Fick reda på igår också att Kezia inte kommer kunna vara på öland mer än till onsdagen, tråkigt tråkigt :( så johanna och kanske mickan kommer ned då på onsdagen och är där med mig resten av veckan, inte så kul att vara själv ju! ska bli så skööööööööööööönt att komma tillbaka..
kommer bli hemskt sen efter vecka 31...


vill flytta!

shalalaaaaa nu sitter jag här med småbarnen (älskade syskon enligt malin) och gör ingenting alls.
Vill så himla gärna flytta hemifrån asså, en helt egen lägenhet som jag kan inreda precis som jag själv vill.
har lite väl höga förväntningar på hur min lägenhet ska vara för jag kommer hamna i någon rutten etta på 13 kvm eller liknande, hmmmmmmmmmmmmmmmmm, skulle icke förvåna mig.. eller... jo det skulle det haha, är alldeles för kräsen för det, då stannar jag hellre kvar här hemma med familjen.

Exakt såhär vill jag ha det....
stor trea i Sundbyberg med ett jättestort vardagsrum och jättestort sovrum m. tegeldetaljer på väggarna, ÄLSKAR! marilyn får sin egna lilla hörna någonstans haha, där hon inte kommer att hålla till om jag känner henne rätt ;p
Ska ha ett stoooooort kök med enbart svarta eller vita saker.  sånt där glansigt, inte sådär matt och fult..
älskar kök, man kan få dom så himla snygga!! herregud.... drömmer mig bort!










så snyggt!

...


mammas gullplutt ♥

tudeluuuu

idag vart det rejääl sovmorgon, vaknade halv två och marilyn sov fortfarande, haha hur trött vovve har man inte då med tanke på att vi gick och la oss vid två tiden. mycket lek och bus leder väl till det.
Kom nyss ut ur duschen så ska väl fixa håret och makeupen sen bär det av utåt! ska ned till angelica  för jag måste verkligen klippa mig, och marilyn får också följa med så kanske hon inte skäller på mig lika mycket för att jag inte kommit och klippt mig i början av juni som jag lovade förra gången och för att jag köpte marilyn fast jag inte fick. självklart gick ju mamma och skvallrade så jag inte kunde gå dit.............. haha.
men men, nu måste jag iaf för det är inte hår jag har på skallen, mer åt "skatbo hållet".
drar sedan vidare in till stan för att kolla lite grejor.

Måste tillägga att jag börjat lite smått med ensamträningen med marilyn och det går faktiskt hyfsat bra, tjingipling på oss va! bäst!

här sitter jag och skriver medans marilyn jagar mig med sina leksaker, nästan så hon skriiker "LEEEK MED MIIG!"
men nu ska vi äta & göra oss iordning och sen bege oss utåt i den wunderbaaare solen.
puss&kram



"måste jag se ut som en tokig gremlin för att du ska leka med mig?"


jag lyckades!

Har precis lyckats lägga in en bakgrund. woho! framsteg..
Men headern har jag inte vågat ge mig på ännu, får se om jag lyckas tillslut!
funderar på att röra sig mot coop nu och handla, känns som att jag inte har någon mat hemma..
Har ätit godis och chips nu så jag mår illa, fyfan. och bantningen jag pratade om förut har ju bara totaaalfailat.
måste ta tag i det där fo'real nu asså, haha.
och min bränna kliar som satan, hur i helskottanes får man det att sluta klia!? ;O


Tillbaka från Öland

back to reality again.. är hemma nu och ruttnar satan! vet absolut inte vad jag ska göra faktiskt, orkar inte åka någonstans eller nånting. Vill åka tillbaka igen, mår bra där nere.

Var ju så rädd att marilyn skulle ha glömt bort mig när jag var på öland, haha. men det hade hon icke, hon blev så glad sååå när jag mötte henne och amanda i stan, min lille loppa!

börjar dock bli lite nojig över hur det ska bli med henne när jag börjar jobba igen och småbarnen börjar skolan.
vet ej om jag vill ha henne på hunddagis då jag fått någon konstig syn på ställena, att dom sitter i burar hela dagarna och dylikt?
never ever att någon ska sätta marilyn i en bur liksom, så ska försöka hitta någon dagmatte till henne som kan ta hand om henne under dagarna när jag är på jobbet. hoppas att det blir en bra lösning och att man hittar någon vettig människa som kan ta bra hand om mitt lilla yrväder.
Och vimsiga jag har inte tänkt alls hållt koll på hur gammal hon blir, så igår räknade jag & amanda ut det. och hon är tamejfasen FYRA MÅNADER! snart 17 veckor, min bebis börjar bli stor flicka :D


Ska beställa lite grejer från lechien till henne idag, men måste ta mått runt magen och dylikt först för jag ska köpa en söt "stickad" tröja till henne och en regnjacka för det värsta jag vet är BLÖT HUND, usch!
ska även köpa hundshampo, finns i vanilj, svart vinbär, päron och jordgubb. funderar på vanilj för det måste ju ändå lukta fräschast? hmm..  oooooch några fina matskålar som jag såg på hemsidan.
dessutom en badrock bara för att dom är så söta, haha hon är bortskämd jag vet...

ska ut på promenix m. marilyn nu för hon börjar bli ganska rastlös.
seeya later!



Chien Chic De Paris Shampoo/Conditioner - Vanilla, 125 Kr

Regnjacka 275 kr


Stickad tröja 255 kr


Badrock 225 kr



Matskålar 225 kr


PESH 16 ÅR!



GRATTIS GRATTIS GRATTIS DOSNOS' PÅ 16 ÅRS DAGEN <3



still here!

blev ingen hemgång för mig idag för alla bussar är fullbokade, haha YES! så ni får klara er utan mig ett tag till (;

var ju iväg till borgholm igår med alen när vi skjutsade fredde dit, så medans fredde jobbade i TVÅ TIMMAR (lyxtid?) så gick vi bara runt och satte oss sen på en bänk och bara pratade, jag var lite elak men han vet att jag bara skojade haha :D förhoppningsvis! hade en elakdag igår..
vi plockade upp fredde sen vid nio tiden när han hade slutat jobba och åkte hemåt. 
jag och alen gick in på konsum så frågade han var mina skitungar ville ha, så fick dom välja en sak var :p malin ville ha kladdkaka och grädde. paulina chips och jennie ville självklart ha kakor. så han köpte det till dom. haha bortskämda ungjävlar. men riktigt snällt av honom <3

sen skulle han hem till en kille som heter pontus och dricka lite så jag var inne ett tag då och satt och kolla på tv men var så tråkigt så alen kom och mötte mig efter kanske 1½ timme eller nåt sånt, så satt vi ute och prata. så kom paulina ut sen också för hon var arg på gustaf för han tänkte åka till göteborg i tre veckor helt plötsligt från ingenstans, bäng i kolan?
vi satt ute ett tag iaf och sen så gick vi in och sov för vi var döda..

imorse var en dryg morgon för jag har inte sovit speciellt bra inatt alls...........
gick upp, käka frulle, sen in i duschen och sedan åkte jag och paulina ut med alen och han hade köpt ett presentkort till paulina i present för hon fyller år idag. så himla gulligt av honom.
vi åkte iaf upp till ponta först och lämnade en cola till honom, sen drog vi vidare in mot kalmar, åt jordgubbar och hallon som alen köpt till oss höhö :D
i kalmar så gick vi in på mediamarkt och kollade lite på datorer och så för paulina vill ju så gärna ha en bärbar data..
hittade även min blivande lattemaskin :D :D :D haha, i mina drömmar...

drog sedan vidare in på ikea och kollade runt litegrann där, paulina ska som vanligt pilla på precis allting och alen tyckte vi var dryga som skulle kolla på allt, haha.
var tvugna att åka hem sen för vi skulle äta och nu sitter jag här och kollar på london ink och väntar på tårta :D

vill så gärna ha en ny tatuering men vet inte riktigt vad jag vill ha eller vart.. hmm, nåt att tänka på.
ska ut med alen och hans kompisar sen, får se vad jag gör tills dess.
puss&kram

oväder

sista dagen här nu, imorgon bär det av hemåt :(
alen var här igårkvll/inatt och hämtade mig igen, var ute litegrann och bara pratade, känns riktigt drygt att åka hem nu igen när det känns så bra att vara här, slippa alla problem där hemma. bara glömma allting och må riktigt bra för en gångs skull. finns tyvärr inte så mycket man kan göra åt saken, måste ju hem till min lille bebis, saknar faktiskt henne. hon tror nog jag övergivit henne :( men nää, så får jag inte tänka..
Men kommer tillbaka hit om en vecka igen, och amanda och hennes underbara familj har ju blivit helt kära i min lilla vovsing så hon erbjöd sig att vara hundvakt på DIRR. haha helt söt..

men aa, sitter och degar i soffan här hemma nu efter att ha kommit in från megaovädret oskar..
skulle gå ned till köpstan och möta mamma och dem för paulina fyller ju år imorgon. precis innan jag skulle gå så började det åska som satan ute, så alen erbjöd sig att skjutsa mig ned dit. så han kom och hämta mig här trots att han satt på en pizzeria med sina kompisar och hade tydligen redan beställt maten och de, så snäll :)
så när jag kommer ned till mamma så börjar det blixtra ÄNNU mer så lampor och hela fadderullan blinkade och släktes helt och hållet där nere och himlen bara öppnade sig, blev översvämning inne i köpstan så man såg vattnet komma rinnandes i gången där inne och massa småbarn överallt som grinade. haha stackarna.
slutade däremot regna när vi kom ut från ica ett tag senare och nu precis när jag kom innanför dörren så öppnade sig himlen en gång till. schysst timing, båda gångerna :p hade jag gått till köpstan förut så hade jag inte bara sett ut som en dränkt råtta, hade säkerligen blivit grillad av blixten också med min jäkulens otur :p
sitter nu ännu en gång och väntar på att maten ska bli klar, sen ska jag och alen upp till borgholm för vi ska skjutsa upp hans kompis fredde dit.

ska fortsätta skälla på mina små råttsyskon nu för dom har käkat upp allt mitt godis under tiden jag var borta....
puss&kram

tjing tjong..


Kom nyss hem efter att ha varit på böda sedan klockan tio imorse. badat & solat, och herrejissanes vad grillad jag är, haha helt öm över hela kroppen och de där jäkulens bikinilinjerna som jag krigat att undgå har tyvärr ploppat fram nu, så det är topless stekning när jag kommer hem härifrån, för dom ska BORT! MEEEEEEEEEN är iaf bruun :D

Har väl inte hänt så mycket förutom att vi varit där, ska strax ned till köpstan m. jennie och alen och köpa godis höhö, tjockis som man är. sen hem och kolla på film eller nåt, åker ju hem snart :( känns inte bra på något sätt alls..
men kommer ju iofs tillbaka snart igen.

väntar på att mamma och marie ska komma hem med pizzorna vi beställt så ska jag feta mig och sen draar vi.

Där hemma har min lille bebis tydligen blivit någon allmän kändis som blir kramad och matad av Carin da silva, höhö. klart alla tycker om marilyn liksom, hon är ju min (; brås helt enkelt på mooorsan.

Nej nu blir det deppstund för jag vill icke åka hem... ska äta nu, skriver senare igen.

puss&kraam

sämst

blidde ingen av sakerna haha, hittade ingen klockan och inga skor :D sopor!
orkar inte skriva, ska upp tidigt imorgon och åka till böda och bada med familjen. 

nighty nighty!

väntar väntar och väntar..

på att alen ska komma, fick stränga order om att jag minsann skulle vara klar klockan tolv, och nu är den KVART I ETT. och jag sitter här helt klar och bara väntar och väntar och väntar, stackars lille jag :(
ska åka till karlskrona för shoppiing. nya skor och en klocka till hans syster står först på köplistan, sen får vi se om han hittar nåt mer :)
ingen shopping för mig då jag är råpank, haha lyckades på något vänster bränna hela min lön på en och en halv vecka, så nu blir det inga pengar förrän den 25e.

nu är alen utanför så måste kila! skriver ikväll igen.. 
TJIIIIIING!

två listor, intressant?

Namn: Sabina Milde
Födelsedag: 29 april 1989
Hemstad: Stockholm
Ögonfärg: Blåa
Hårfärg: Svart
Längd: 168 cm
Höger/Vänsterhänt: Vänster
Stjärntecken: Oxen
Sko storlek: 36
Din svaghet: Kärlek
Dina rädslor: Mörker, getingar, bi'n, humlor
Det första du tänker på när du vaknar: Vem tänker på morgonen?
När går du och lägger dig: När jag är trött
Mest saknade minne: lever upp mina saknade minnen igen


Favoriter:
Färg:
ljusrosa/blå
Mat: Allt!!
Sport: För lat för sådant
Djur: häst, hund, katt,
Affär:
Scorett
Sallad: Grekisk
Nummer: 13
Tuggummi: Stimorol fusion, vanilla goes mint. köper aldrig någon annan..
Helgdag: Lördag
Årstid: Sommar & RIKTIG vinter


Har du någonsin:
Varit kär:
Ja
Blivit dissad: Det tror jag icke?
Rymt hemifrån: Kanske om det räknas med den gången mamma hämta mig i husby?
Skolkat: tooooo much
Sovit utomhus: tält :D
Gråtit i skolan: ja
Spytt i skolan: nej fy, bara på jobbet
Gjort något riktigt dumt som du skrattar åt idag: Skrattar åt det redan då, ond människa.
Sett en död människa: nej
Ätit sushi: ja
Varit på scen: jajemensan
Varit full: jöpp
Retats: Alltid
Blivit nerslagen: lille stackars jag :(


This or that:
Pepsi/Cola:
Cola
McDonalds/burger king: Definitivt burger king
Choklad/vanilj: Choklad
Jordgubbar/blåbär: Jordgubbar
Kött/veg:
Kött
Tv/film: Film m. rätt person
Gitarr/trummor: Trummor
Adidas/nike: Adidas
Kinamat/mexikanskt: Kina
MTV/VH1: MTV


Kan du:
Gå ner i splitt:
Kunde en gång i tiden
Skriva med båda händerna: Hyfsat bra
Vissla: Jag är bäst
Blåsa en bubbla: yes
Rulla din tunga i en cirkel: En cirkel? hurdå?
Ha dina ögon i kors: Nej
Nudda näsan med tungan: Med marginal
Dansa: hmm......
Äta vad du vill utan att oroa dig: Big time

Vem var den senaste personen:
Du nuddade:
Jennie & frida på samma gång, "sköljaavtallrikenförst krig"
Du fick sms av: Alen
Du pratade i tfn med: Kezia
Du sov hos: Emelie
Msnade med: Govan
Du kramade: Jennie
Sportade med: haha sporta? jag?






Tio första:
Första bästa kompis:
Johanna
Första bil: Den lilla orangea man hade som liten?
Första kärlek: Banani?
Första husdjur: Katter
Första semester: Utlandsemester var väl Mallorca
Första jobb: VI Solna Centrum
Första köpta skiva: Första man köpte själv var väl spice girls, haha
Första piercing: Öronen

Nio sista:

Sista alkoholdrycken: Cider
Sista bilfärd: Igår
Sista filmen du såg: hancock
Sista bubbelbadet: jadu...
Sista spelade cd: nån bränd skiva..
Sista gången du grät: vet inte riktigt.
Sista måltiden: Måltid? glass i stora lass!

Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar?
never
Blivit arresterad? nej, eller? :p
Blivit kär vid första ögonkastet? Tveksamt, man kan inte vara kär i en utsida.
Varit på tv? jajemensan!
Fått ditt hjärta krossat? Ja, tyvärr.
Sagt att du älskar någon utan att mena det? nej.
Haft ett one night stand? nope
Busringt till nån? men gud.. vem har inte?

Sju saker du har på dig:
klänning, klocka, ring, armband, halsband, underkläder (blir faktiskt två saker)

Tre personer du kan berätta allt för:
Paulina
Malin
Jennie

lita aldrig på någon du inte har runt dig hela tiden, saker sprids ALLTID till "bara den andres bästa vän", så fortsätter det så tills bara allas bästa vänner, vilket är hela befolkningen vet om det :)

Tre val:
Svart eller vit? svart
Sommar eller vinter? sommar
Choklad eller chips? choklad

Två saker att göra innan du dör:
Se kinesiska muren, eeeh....
En sak du ångrar:
ångrar ingenting, man lär sig av sina misstag.


sånt här blir det när man inte har nåt bättre för sig, haha. ska äta strax & sen ut..

seeeeeeeeeeeeeya

surmorsa..


kalabalik igår kväll, från mammas håll alltså... jag och paulina gick ut vid kvart i ett tiden igår natt och gick ned till hamnen och satt där och pratade, skulle först gå ut på piren men så kollade vi till vänster och då var det tjooooooock DIMMA över hela vattnet, och just när vi såg det så lät det i vattnet på nåt sätt, säkert en fisk men då trodde vi det var nåt läskigare så vi hade kubbat därifrån på 0.2 sekunder och satte oss borta på några bänkar istället. haha chickens :D
vi satt där och pratade och lyssna på musik i typ en timme, sen kom alen ned. så då vågade vi gå ut dit. haha mobbade, we knooow.
vi var kvar där ett tag och bara pratade och sådär. och i och med att jag hade paulina med mig så sa vi ingenting när vi gick ut för då skulle hon inte få gå ut så sen ringer mamma arg som en tok och skriker att vi ska komma hem för paulina är minsann "bara 16 år". varför leka överbeskyddande här på öland där ingenting händer när hon får göra typ vad hon vill när jag är med hemma i stockholm? helt oförståeligt enligt mig....
hur som helst så fortsatte hon att ringa hela tiden men vi skyndade oss inte direkt hem. men tillslut så drog vi hemåt och stod utanför gatan och bara pratade tills mamma sa att hon hade gått ut för att se om hon såg oss. då gick vi in. smsade lite med alen och sen bara soooooooov.

vaknade idag av att mamma var sur över igår, likaså resten av de vuxna i hushållet, men bara på MIG. Att dom orkar..
gick ut idag för att fixa lite grejor med emelie. sedan ner till köpstan och kollade lite, in på hm, kirrade nytt smink till emelutten, gick sen och köpte glass, satt där och kommenterade fula folk som vanligt, in på apoteket där jag hittade min precious vitamin well som de inte har i några andra affärer här :O så det var min stora räddning då jag är helt beroende av de..
gick sen hem och nu sitter vi här, paulina till vänster och stirrar ned i mobilen med en snygg dubbelhaka, frida på en luftmadrass på golvet och kollar på brandy och herr morris. och emelie mittemot mig med en annan data och kommer inte på någonting att skriva i sin blogg, haha. får se vad hon kommer på sen (;
får se vad som händer senare, går väl ut eller nåt.. maybee?

ska till karskrona med alen imorgon iaf, han ska kolla kläder och dylikt. han slutar jobba klockan tolv och då ska jag vara helt klar.. rena döden, måste upp tidigt. får hålla tummarna på att jag inte försover mig haha. MORD!

skriver väl kanske sen, så får vi se om jag hittat på någonting nu senare på kvällen.

puss&kram




best ever!


Öland

dålig uppdatering, jag vet... men har icke haft tid, mycket jobb både på jobbet och hemma...

malin och jennie åkte ur beach handbollen btw, bättre lycka nästa gång.. haha igen!

är iaf på öland nu, sååååååååååååååå skönt att komma hemifrån!
åkte hit med fyra bussen igår och var här runt tio tiden, alen kom då och hämta mig och paulina vid bussen. så begav vi oss hemåt! (till mikael & marie alltså).
gjorde väl inte så mycke då alla verkade vara på ganska pissigt humör haha, kanske för att jag och paulina kom? who knows?....
satt inne, kollade på csi miami och lite sånt, sen skickade alen sms och sa att han var utanför, så smög ut då haha. och jag fick en present från bosnien, ett halsband, sååååååå fint. jag är överlycklig, så snäll!
tog bilen ned till hamnen och gick lite där, så otroligt skönt där nere på nätterna för det är helt dött där då. helmys.
sen åkte vi hem igen och stod ute och prata, evigheter sedan vi sist sågs.
sen smög jag in igen och la mig på soffan och sov på DIRR.

Idag vaknade jag vid kanske halv elva(?) av att pappa och mikael, hänsynslösa som dom är! kom in och börja skrika som idioter så vi vaknade.. riktigt jävla dåligt.. och när vi sa till så var svaret "jag tänker inte visa hänsyn till er :S".. MOGET...

gick då in i duschen och sen gjorde mig iordning fort för att gå ned till köpstaden med mamma, jennie och frida. men mamma orkade inte vänta på oss. Så hon drog :/
gick väl kanske tio minuter efter henne? hann gå bort till ladan så kom alen med bilen och skjutsade ned oss resten av vägen höhö, lata? noo way!
mötte mamsi där, gick runt och kollade, köpte glass och sen gick vi ned till hamnen för att se om småbarnen va där, men ickesanicke, dom hade gått hem. Så gick och hälsa på alen på jobbet en snabbis sen gick jag hemåt, mötte paulina, bytte tröja för det var så varmt och sen ut igen.
Vi köpte chips och två liter jordgubbar, gick ned till hamnen och satte oss där ute på piren och åt och åt och åt tills vi mådde illa och gick hem :D

Och nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli klar, potatisgratäng och fläskfilé,

...Ooh gosh im in heaven!

god morgon



YES! mindre än en vecka kvar tills jag åker till öland nu, kan det bli bättre? skönt att komma ifrån allt.
Mamma, pappa & småbarnen åker ned till åhus på fredag (eller torsdag?) för malin och jennie ska på beachhandbollscup. blir nog riktigt roligt för dom. Fick höra att jennie sabbade allting förra året haha gullsnuttan, men ni vinner nog den här gången ska ni se!
Att dom åker innebär att jag & paulina blir själva hemma, yeeeah kan ni tänka er, PAULINA fick stanna haha, ett MIRAKEL!
Men de åker iaf vidare från åhus till öland på söndagen tror jag? och i och med att jag jobbar hela helgen så åker jag och paulina ned på måndagen.
Fullproppat schema den dagen! i och med att jag jobbar hela helgen så måste jag packa på måndagen. och halv ett ska jag vara på american nails i jakan och kirra mina naglar, alltså...HALV ETT!? bussen går fasen klockan fyra från stan, vad tänkte jag med egentligen :O
Och amanda sover hos oss på söndagen också för hon ska  vara hundvakt till marilyn medans vi är där nere, blir nog jättebra för marilyn tycker redan om henne. men fy vad jag kommer sakna min lille bebis! :(


Idag är jag ledig så ska försöka hinna fixa nya matskålar och dylikt till marilyn och även en regnjacka? sedan ska jag och johanna sola och simma, wooho myyyyyyyys :D

men nu ska jag käka frulle, MANNAGRYNSGRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖT, YUMMIIIIIIIIIIIIIIIIII!

ha en bra dag, för det ska jag ha!
puss&kram

Johanna som talar

SABINA MILDE NU HAR JAG KIRRAT DIN BLOGG LITE, MEN JAG TOG BARA EN GRÖN FÄRG SOM JAG HITTADE OCH ÄNDRADE LITE TYPSNITT MEN NÄR DU KOMMER HEM FÅR DU SEN SÄGA VAD JAG SKA ÄNDRA PÅ. OKEJ? ;O MÅSTE FIXA EN HEADERRRRRRRR OCKSÅ HÖHÖ.

BILDBOMB!



drog ju till coop... och RAMLA AV CYKELN! satt och läste meddelande i mobilen så kollar jag framåt och CRASCH! in i en BUSKE!!! riktigt pinsamt haha..
men men, har suttit och kollat i gamla datan och hittat massa gamla bilder. bara måste lägga upp dom. haha


lillesyster malin m. mask & jag



jag&malin igen, JAG VAR BLOND! min naturliga hårfärg här..


jag&mickan, haha mina ögonbryn! två fula streck


jag&paulina, hade färgat håret brunt, vill ha sån brun igen!
och titta hur liten paulina var!


jennie & jag, vart är mitt ansikte? bara två ögon som syns!
peace YO BROOOW!


jag & paulina, hade färgat tillbaka till blondt btw, fast hade kvar brunt i halva håret.


jag & paulina, tillbaka till brunt.


jag & karin och jag & malin, älskade den hårfärgen också..

herregudars, tänk att alla de där bilderna är över 5-6 år gamla, känner mig plötsligt stor. usch..
var tydligen ett STORT fan av väldigt ljusa bilder också..



jag nu!


måste däremot avsluta med den här jämförelsen för den är tamejfasen störst av alla!


paulina för X antal år sedan (till höger)


nu, herregud.....



DEPRIMERANDE INLÄGG!


död



åh herregud nu är jag så död man kan bli, skrev inte igår för att jag var så trött, och nu är jag ÄNNU tröttare..
hela familjen är ute på ådö och har tagit med sig mat och allting men orkade inte ens åka dit. så sitter här med en jäkla pastasallad och tycker synd om mig själv istället!
blev inget bad igår btw, glömde badkläderna när jag sprang till bussen som vanligt. så var bara til jobbet, mötte malin på hemvägen och kollade lite i jakan en snabbis och sen direkt hem och gjorde absolut ingenting. eller jo, satt och oroa mig för alen för han var helt borta, hade extremgrovpanik och trodde han var död, inte roligt på något sätt!
jo, johanna och julia var här igårkväll också kom jag på nu haha, vi gjorde vit chokladmousse och käka jordgubbar, MUUUMMMAA!
och idag har jag enbart jobbat, åkte en sväng förbi jakan och boka tid inne på american nails också för jessica är helt fullbokad till hennes semester vecka 32 så det var KÖRT! men måste verkligen fixa mina naglar nu, för dom är verkligen inte vackra på något sätt för tillfället, så fick nöja mig med jakan. fast jessica är så himla mycket duktigare, FAN!

och jag sabbade ju mobilen helgen innan den som var nu och har fortfarande inte fixat en ny, använder paulinas gamla mobil som man inte kan ringa med, SUCK! men ska möta govan fort ikväll och få en mobil av honom WOHo! :D så nu är jag glaaad för då kan jag prata i telefon, och folk kan få tag på mig igen!

& ÅKER TILL ÖLAND SNAAAAAAAAAAAAART, SÅ GLAAAAAD!! :D bara en och en halv vecka kvar, längtar så mycket!

ska gå till coop och köpa hårfärg nu då jag på något sätt lyckats köpa en svart och en brun färg, så måste byta om man får? hoppas på att färga det ikväll också för min utväxt är inte att leka med asså! får se om jag orkar skriva sen.

booooooooooring



finns absolut ingenting att säga om idag, jobbade från morgon till kväll, sola efter jobbet, blev grillad som en grillkyckling! begav mig sedan hemåt. mötte malin&marilyn vid bussen, tog en kort promenad m. dem och sen in för att duscha och nu är det läggdags för jag ska upp klockan fem imorgon bitti (inatt?). riktigt trist dag..
Ska bada med johanna i kallhällsbadet imorgon efter jobbet iaf, naaaaaajs! äntligen nåt kul!
nä nu måste jag bannemej sova, ska upp om fyra timmar och fyrtio minuter :O

GODERNATTER!

RSS 2.0