promenilix



nu var det kvälleer. kom precis in efter att ha följt johanna och julia till bussen och jäkulens var varmt det är för vi har fulat oss hela kvällen så nu kom vi in till värmen.. herreguuuud!
men har som sagt jobbat idag, gick väl helt okej. 16-21, riktig glidartid! kan inte bli bättre.. efter jobbet åkte jag till Fridhemsplan och mötte upp min käre vän johanna, där mötte vi även hennes pojkvän fredde m. okänd vän! sen bar det av hemåt och johanna fick sen höra att hennes lillesyster var hemma hos mig så då helt plötsligt lät det "jag ska hem till dig förresten", jahaja, man tackar som fick en förfrågan ens!! bjuder in sig själv...........
när vi kom hem möttes vi som vanligt upp av en glad marilyn och där fanns även ett stycke myggjagande julia som for omkring med ett elektriskt tennisracket och grillade myggor, mumsfilibabba! 

Käkade paj sen bar det av utåt på promenix m. vovsingen, hela familjen med såklart! gick runt lite, terrade grannskapet och dansade litlit' på vägen för bussar och dylikt, charmigt? jajemensan!

och måste bara skriva med om pappan som försökte para ihop mig med hans son idag på jobbet haha helknasig alltså! först stod han och skämta med mig som sjutusingen och vi skratta så jag fick ont i magen, sen helt plötsligt från ingenstans "det här är min son christoffer förresten, han har ingen flickvän! kan han ringa dig?" och stackarn blev iillröd i ansiktet haha så då garva jag, sa nånting som jag inte minns vad? och gick därifrån, för är icke intresserad av att beblanda mig med nya pojkvasker! men rolig var han iaf :D alla på jobbet kommenterade det sen och var helt chockade men jag bara garva haha, alla är minsann inte så stroppiga där på östermalm, många har humor också.

btw, ingen gröt var serverad av malin när jag kom upp imorse, vilken jävla stil...

men men, nu bär det av till sängs. lägger till bilder från kvällen, mycket vackra fruntimmer!
puss&godnatt!



julia, malin, jag, johanna & paulina (jennie fotograf)



sssschnyyygg min!!



paulina sprutar vatten på lille jenniebennie,
jennie blir arg, brottar ned paulina! marilyn rycker in och vill också vara med på en kant!
malin skrattar, julia funtar på att sätta sig på paulina med elracket!
johanna ska sära på marilyn & småflickorna och jag är världens bästa fotograf!



johanna & marilyn



TRO INTE DU KOMMER UNDAN!


JOHANNA ARREMAN HÄGGBERG, IDAG SKA DU FIXA MIN DESIGN!!!
JAG VET ATT DU SER DETTA!!! OCH DU SKA GÖRA DET!!! MED HOT!!!
KOM IHÅG DET JAG SA ANGÅENDE DITT HUS!!

rise & shine sleepyhead..



....inte riktigt så härligt uppvaknande fick jag idag, mamma kommer in klockan sju på morgonen och gapar som en tok för min lilla loppa hade på något vis lyckats ta sig ut ur mitt rum, ut i allrummet och bajalajat på mattan, inte fräscht! annars håller hon sig hela natten om man går ut med henne innan vi sover, men jag fick minsann gå upp och gå ut med hunden, nästan så man kände hur folk garvade åt mig så jag såg ut. ingen vacker syn på något sätt!
men min plan sprack.. jag som skulle sova länge idag för att jag börjar klocklan fyra!! men men, hundliv...
lämnade in henne till malin och jennie som av någon anledning båda två hade lagt sig och sovit i mitt rum inatt. så duscha jag. aaaah, wuuuuunderbar! dock inte så "wunderbar" för nästa skalle som ska duscha idag då det inte finns nåt varmvatten kvar, mähöhöhöhöhö där fick ni för att ni värmde upp mitt rum så mycket inatt!
idag blir en tråkig dag iaf, bara jobb ikväll sen efter ska jag kanske möta upp "karrutten" och prata lite, behövs definitivt.

Bad malin att kirra mannagrynsgröt till mig nu så jag hoppas det är serverat när jag kommer upp.

Funtar på att ta en tidigare buss och kolla runt lite inne på fältöversten för jag behöver verkligen klänningar och skor!

aja, upp och käka frulle nu sen göra mig iordning, skriver väl ikväll igen..

Ha en bra dag och njut av solen, för det kan inte jag göra(!!!!!) hoppas ni får solsting!

hatar hatar hatar att jobba när ni andra är lediga!







ny blogg & helt fri helg, lovely..



Har nu efter en jäkulens massa tjat hit och dit från olika folk fixat en blogg, grattis johanna........................
vet inte hur jag ska starta snacket så kör väl helt enkelt med att bara säga vad som hänt i helgen..

I Fredags tog jag ledigt från jobbet vilket var helt underbart då jag inte haft ledigt en fredag sedan jag började jobba här, så ledig tre dagar på raken och börjar fyra imorgon, WOHO! men men, passade då på att åka till stan med malin, jennie och paulina (mina småsystrar) för att införskaffa lite prylar till marilyn, en långhårig chihuahua som jag köpte förra helgen. Blev en bärväska, en jättefin bädd och en superdupersöt rosa klänning med vita prickar på som hon skulle ha i lördags då det blev kalas!
mötte upp cass och yashar i stan och tjacka (stavning?) en fetingburgare på donken. efter det köpte jag väl bara det vanliga, foundation och puder. vilket man ej ska ha på sommaren? men aaah... är man blek så är man.... sen bar det hemåt, åt hamburgare EN GÅNG TILL som pappa grillade. kollade fotbollen och sen bedtime..

I Lördags kom mormor, morfar, moster gunilla, kusin elenore och hennes dotter ronja. även storesyster therese och hennes pojkvän daniel kom ned från gävle för malin, jennie och pappa fyllde år nu i veckan så vi firade dom. tårta, glass och maränger! yummmiiiiiii. hände väl inte så mycket mer än så på lördagen.

Idag har vi mest legat hemma och tryckt i solen, lekt med marilyn som förresten charma hela tjocka släkten igår med sin cutiga klänning! Åkte framåt 5 tiden och bada i Görväln som ligger mellan jakobsberg och viksjö. superskönt faktiskt, första doppet i sommar. kom nån äckel babbelabbe och knuffa i paulina så fort vi kom ut på bryggan och skulle ha i oss andra också men vi sprang. idiot? kände inte ens gubben och han var typ 45-50? creepy... fick som vanligt någon jäkulens stalker efter mig som först när jag stog och fega på bryggan stod där och fula sig med sitt snubbosmile och sen när vi väl var i vattnet så kommer han efter där också. förstår mig ICKE på sådana människor? upp ur vattnet, köpte glass och rörde oss hemåt då mamma och pappa kom med marilyn och hämta upp oss.
på hemvägen hämtade vi ut ett paket med saker jag beställt från lechien till marilyn. kirra pizza, sen hem och åt. therese och daniel kom idag igen för att hämta lill fisen (katten som inte heter så), så nu har hon flyttat till daniel's föräldrar uppe i gävle. kommer sakna henne, har ju tagit hand om henne sen hon bara var 6 veckor, lille dosnos :( hoppas dom inte vill ha kvar henne då hon är en aning tokig. då kommer hon tillbaka och kan leka med marilyn igen :D 
och aa, nu sitter jag här? back to reality imorgon, jobba jobba jobba hela långa veckan ut..
Börjar bli sent och paulina har ej kommit hem med min vovsing ännu, hon skulle ut och visa upp henne för några kompisar så nu ska jag ut på hund&småflickejakt och sen hopp i säng..








tjing och godnatt!

RSS 2.0